Mam zamiar wybrac sie z nimi do Bulgarii, jakie macie zdanie?
Fun Club
(8 wiadomości) (6 głosów)-
Wysłane 2 lata temu #
-
Posted 1 rok ago
-
Byliśmy z Funclubem w Grecji przełom maja i czerwca 2010 - na 4+6 REWELACJA - NAPRAWDĘ WARTO.
Wysłane 1 rok temu # -
Byłem z nimi we Francji na nartach w marcu i było naprawdę fajnie - wszystko zgodnie z ofertą, super autokar tak więc spokojnie mogę polecić to biuro :)
Wysłane 1 rok temu # -
ja byłam z chłopakiem we Włoszech w Toskanii na zwiedzaniu i wypoczynku - i to było to , czego szukałam, świetne połączenie zwiedzania kluczowych zabytków i oczywiście plażowania i odpoczywania :) Poza tym rezydentka była bardzo miła i chętnie nam pomagała - mimo nawet czasem niemądrych pytań hehe:) i jedzenie pychotka !
Wysłane 1 rok temu # -
hej
co roku jeżdżę z funclubem na narty :) ostatnio austria davos, dojazd luksusowym autokarem. Mają eleganckie pokoje/apartamenty z aneksem, więc jak dla mnie (studentka jeszcze jestem:P) bardzo funkcjonalna sprawa. Z reszta... po prostu są to wycieczki na każdą kieszeń :)))
reasumjac - jestem bardzo zadowolona!:)Wysłane 1 rok temu # -
Hej,
czy ktoś może wybiera się z rzeczonym Funclubem na sylwestra do Paryża? pojawila sie bardzo fajna oferta :) dla studentow jakies niecal 600 zl :P
hm, any volountaires? :):)Wysłane 1 rok temu # -
niezła ta oferta z funclubu - widać, że się starają! :) cena całkiem, całkiem jak na zagraniczny Sylwek... hmmmm :P można by było sobie sprawić prezencik na święta... :) pomyślimy, pomyślimy... :)
Wysłane 1 rok temu # -
No proszę, nawet nie myślałam, że to biuro jest takie popularne. Jestem z Poznania i natknęłam się na Funclub pierwszy raz dwa lata temu. Byliśmy wtedy z nimi w Hiszpanii (opcja dolot własny). Teraz chcemy jechać do Grecji, na Riwierę Olimpijską, chyba do Olimpic Beach. Wald -> a Ty gdzie dokładnie byłeś?
Wysłane 1 rok temu #
Odpowiedz
Musisz się zalogować żeby móc pisać.